Barvna blazinica Brilliance 3,5 x 5 cm - srebrna

Visoko pokrivne, pigmentirane in hitro sušeče barvne blazinice, z bogatim perlastim videzom. Za štempljanje, šabloniranje in prostoročno senčenje na različnih površinah.
2,87 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0712353540934

Barvne blazinice Brilliance

Blazinice s hitro sušečo, pigmentirano barvo na osnovi topil, zagotavljajo bogat perlast videz. Namenjene so uporabi s štampiljkami, za odtis motivov, ali za barvanje oziroma senčenje robov na svetlečih papirjih. Črnilo se popolnoma posuši tudi na paus papirju, acetatni foliji, foto papirju, skrčljivi plastiki, glini, lesu in drugih površinah. Vsebujejo več pigmenta, kot druge velikostno primerljive blazinice. Ne vsebujejo kislin.

Črnilo odlikuje visoka pokrivnost, zato se odlično obnese tudi na temnem papirju. Ko blazinice ne uporabljaje, shranjujte zaprto, da se črnilo ne posuši. Majhna in priročna embalaža jih naredi primerne za delo doma in na poti. Barvne označbe na robovih embalaže pa omogočajo preprosto iskanje barv, ko so blazinice zložene.

Posebna oblika pigmentnih blazinic omogoča več možnosti uporabe - uporabite ozko konico za vogale ali podrobnosti, okrogli del pa za pokrivanje večjih površin. Zato so odlične za žigosanje, uporabo s šablonami ter za nanos direktno na papir. Kot take so idealne za izdelovanje voščilnic, rojstnodnevnih čestitk, poročnih vabil, spominskih albumov in vseh scrapbooking okraskov.

Dodatne informacije
SKU0712353540934
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account