Barvna blazinica StazOn MIDI 5x5cm - smaragdno zelena

Manjša oblika originalne StazOn blazinice, z intenzivnim in obstojnim črnilom. Posebej namenjena odtiskovanju štampiljk na plastiko, kovino, plastificirane in voščene papirje, primerna pa tudi za druge porozne in ne-porozne površine.
Akcijska cena 3,35 € Redna cena 4,19 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
0712353130548

Barvne blazinice StazOn MIDI

Nov dodatek k seriji StazOn - MIDI barvne blazinice, ki so manjša in priročna različica originalov polne velikosti. Odlična izbira, če želite zgraditi večjo barvno paleto blazinic ali eksperimentirati z barvami in laki, ne da bi za to porabili preveč denarja.

StazOn barvne blazinice se lahko uporabljajo na večini površin, poroznih ter ne-poroznih, in so posebej zasnovane za uporabo na plastiki, kovini, steklu, premazanih papirjih, usnju, kot tudi na navadnem papirju za ustvarjanje. NISO primerne za uporabo na tkaninah. StazOn blazinice vsebujejo intenzivno in trajno črnilo na osnovi topil, ki se suši od 3 do 5 minut na ne-poroznih površinah.

Priporočamo, da po uporabi štampiljk s črnili StazOn, štampiljke očistite s čistilom na osnovi topil.

 

Dimenzija: Izdelek meri približno 5cm x 5cm (površina dejanske blazinice s črnilom je nekoliko manjša).

*Upoštevajte, da se barve, ki jih vidite na zaslonu, morda razlikujejo od dejanske barve zaradi različnih barvnih ločljivosti na različnih računalniških monitorjih.

Dodatne informacije
SKU0712353130548
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account