Set scrapbooking papirjev 30,5x30,5cm - Maroccan Haze

Scrapbooking papirji z maroškimi vzorci, za vsestransko oblikovanje številnih unikatnih izdelkov iz papirja, za različne namene.
13,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
5038041023899

Set scrapbooking papirjev

Potiskani scrapbooking papirji z vzorci so namenjeni vsestranskemu ustvarjanju in oblikovanju izdelkov iz papirja, zelo priljubljeni pa so pri izdelovanju najrazličnejših scrapbooking projektov. Široka izbira najrazličnejših setov različnih velikosti in barvnih kombinacij ter unikatnih vzorcev, vam ponuja ogromno možnosti za izdelovanje unikatnih albumov, božičnih voščilnic, rojstnodnevnih in poročnih vabil, darilnih škatlic, dekorativnih elementov in okraskov, napisov, namiznih kartic, okvirjev za slike, zvezkov, dnevnikov ter ostalih papirnatih projektov za različne namene in priložnosti.

Papirje v bloku lahko poljubno kombinirate s štampiljkami, barvami ali jim dodate številne dekorativne elemente, kot so gumbki, trakovi, razcepki, perlice, bleščice, washi lepilni trakovi, lesenimi izrezki in podobno.

Kolekcija Maroccan Blue, vsebuje osupljive, maroško navdihnjene vzorce arabesk, v odtenkih nežno roza, sive in krem barve, z dodatki rose gold folije.

 

V kompletu je 32 scrapbooking papirjev v 16-ih različnih dizajnih, velikosti 30,5x30,5cm in gramature 160g/m².

Dodatne informacije
SKU5038041023899
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account