Set štampiljk Gorjuss - Little Fishes

Brez
8-delni set štampiljk za odtiskovanje vzorcev na papir in druge materiale. Odlično za izdelavo voščilnic, čestitk, vabil ali scrapbooking albumov.
8,98 €
Na zalogi
SKU
5038041998890

Gumijaste štampiljke Santoro Gorjuss

Štampiljke z motivi priljubljenih punčk Gorjuss. Z njimi izdelajte čudovite voščilnice, vabila in čestitke ali uporabite na preostalih ustvarjalnih projektih. "Postal" kolekcija prinaša nove karakterje Gorjuss punčk, z ljubkimi poštnimi dizajni in nežnimi vzorci. 

V kompletu je 8 posameznih štampiljk.

Kako uporabljati štampiljko?

Delo z Gorjuss gumijastimi štampiljkami je prav tako hitro in enostavno, kot z drugimi. Pri uporabi štampiljk potrebujete le še akrilno podlago in barvno blazinico. Akrilna podlaga vam služi kot držalo in je na voljo v različnih velikostih, da ustreza različnim velikostim štampiljk. Barvna blazinica predstavlja najboljši način nanosa barve na štampiljko, lahko pa izbirate med različnimi proizvajalci in blazinicami različnih izdelav (na vodni osnovi, pigmentne).

Štampiljko preprosto pritrdite na akrilno podlago, jo pomočite v barvno blazinico in odtisnite na papir (ali drugo površino). Odtisnjen motiv štampiljke nato po želji pobarvajte in okrasite.

 

Kako narediti voščilnico res posebno?

Štampiljka ima na sprednji strani pobarvan motiv za navdih, lahko pa ga pobarvate po lastni želji z različnimi flomastri, akvarelnimi barvami, barvicami ali drugimi pisali. Štampiljko lahko uporabite tudi v kombinaciji z embossing prahci ali jo okrasite z bleščicami, kamenčki in drugimi priljubljenimi dekoracijami.

 

Kako vzdrževati štampiljko?

Štampiljke so primerne za večkratno uporabo, vendar je za dolgo življenjsko dobo potrebno izdelek vzdrževati. Štampiljko je zato potrebno po vsaki uporabi očistiti. To storite z vodo in milom ali s posebnimi čistili, namenjenimi za čiščenju barv na vodni osnovi ali čiščenju barv na osnovi topil. Po čiščenju pustite štampiljko sušiti na zraku, saj tako ohranjate njeno oprijemljivost na akrilno podlago.

 

V videu si lahko ogledate način uporabe gumijastih štampiljk.

Dodatne informacije
SKU5038041998890
Write Your Own Review
Ocenjujete:Set štampiljk Gorjuss - Little Fishes
Vaša ocena