Barvni spreji

Barvni spreji MontanaPodjetje Montana Colors je postavilo nove standarde v kvaliteti barvnih sprejev in je trenutno eden najboljših ponudnikov sprejev na trgu. Visoka kvaliteta, široka paleta barv in dostopna cena so glavne odlike teh vrhunskih izdelkov.

Ponudba zajema obstojne ali odstranljive barve v spreju, pokrivne ali transparentne, mat ali sijajnega videza, na različnih osnovah, v pločevinkah pod nizkim ali visokim pritiskom. Montana 94 in Hardcore so najbolj vsestranski, obstojni spreji. Waterbased, na vodni osnovi, so brez vonja, zaradi česar so primerni za uporabo v notranjih prostorih. Posebna kreda v spreju predstavlja odstranljivo barvo, ki je idealna za začasne označbe in signalizacijo. Na voljo je tudi sprej, ki se sveti v temi, posebni dodatki v spreju (laki za zaščito, premazi za pripravo površin in lepila) ter nadomestne razpršilke, različnih debelin. 

Ti vsestranski spreji se lahko uporabljajo v različnih dejavnostih in za razne namene, na primer pri izdelavi grafitov, fotografskih in umetniških delih, za izdelavo napisov, stenske poslikave, domača in hobi dela, ter tudi v raznih industrijah. Dobra oprijemljivost omogoča nanos barve na razne materiale - železo, jeklo, plastiko, les, papir, karton in drugo. Waterbased spreji so primerni tudi za barvanje stiropora.

View as Mreža Seznam

Izdelki 1-30 of 174

stran
per page
Naraščajoče/padajoče
View as Mreža Seznam

Izdelki 1-30 of 174

stran
per page
Naraščajoče/padajoče