Barvni sprej Montana PRO Luminous, 400ml - sveti v temi

Barvni sprej, ki se sveti v temi. Odličen za označevanje ponoči, primeren pa tudi za uporabo v grafični umetnosti, domači in hobi uporabi.
13,74 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8427744156541

Barvni sprej Montana PRO Luminous (400ml)

 

Splošne informacije

Fotoluminiscentna akrilna barva, s pigmenti, ki se polnijo, kadar so izpostavljeni svetlobi in žarijo v temi.

 

Lastnosti:

  • hitro sušenje,
  • ne vsebuje svinca ali drugih težkih kovin,
  • dobra oprijemljivost,
  • enostaven nanos,
  • dolgo trajajoč sijaj, viden v temi. Intenzivnost svetlobe je odvisna od količine in enakomernosti nanosa. Najboljši efekt se doseže, kadar se barva na belo podlago.
  • Priporočen nanos akrilnega laka.

 

Kje lahko uporabljam barvni sprej, ki se sveti v temi?

Glede na karakteristike, se izdelek priporoča pri uporabi, ki zahteva vidnost v temi, na primer na parkiriščih, v tunelih, za označbo evakuacijskih poti in opreme. Odlično za označevanje! Primerno za uporabo v grafični umetnosti, domači in hobi uporabi, v industriji in varnosti.

 

Navodila za uporabo

Priprava - Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na čisto in suho površino. Na oksidiranih (zarjavelih) kovinskih površinah je prvo potrebno odstraniti rjo in površino po potrebi obdelati z nerjavečim premazom. Priporočljiva je tudi priprava plastičnih površin in površin iz poliestra s posebnim premazom.

Nanos - Za najboljše rezultate, barvo nanašajte v tankih slojih. Trije tanki sloji so vedno boljši, kot en debelejši sloj; nanos vsakega naslednjega sloja je mogoče 10 minut po predhodnem.

Po uporabi - Po uporabi, obrnite pločevinko na glavo in pršite, da se razpršilka očisti in se v prihodnje ne zamaši. V primeru, da se razpršilka zamaši, jo preprosto zamenjajte.

Pozor: Barve nikoli ne nanašajte na predmete oziroma opremo, ki je priključena na električno napeljavo. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Preberite varnostna navodila na izdelku. Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si lahko ogledate na etiketi tukaj.

 

Fizične lastnosti

 Vezivo

 Akril

 Suho na dotik

 10 min

 Popolnoma suho

 20 min

 Površina nanosa ene pločevinke (400ml)

 Približno 2,5m²

 Življenjska doba

 >5 let

Dodatne informacije
SKU8427744156541
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account