Schmincke osnova za pripravo površine za Aero color - 125ml

Premaz za pripravo površin v primerne za slikanje z airbrush barvami na akrilni osnovi. Na površini tvori brezbarven in elastičen sloj, odporen na svetlobo in staranje, ki izboljša oprijemljivost barv na površino na nevpojnih površinah, kot sta plastika in kovina. Angleški naziv: Schmincke Aero grund - 50 601
13,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380075239

Osnovni premaz za slikanje z Aero color barvami

Premaz za pripravo površin v primerne za slikanje z airbrush barvami na akrilni osnovi. Na površini tvori brezbarven in elastičen sloj, odporen na svetlobo in staranje, ki izboljša oprijemljivost barv na površino na nevpojnih površinah, kot sta plastika in kovina.

Pred uporabo dobro pretresite. Izdelek je pripravljen za uporabo, po potrebi se lahko dodatno redči z vodo, a je po sušenju z njo netopen. Po sušenju fino pobrusite in po potrebi ponovite. Izdelek vsebuje zaviralec pred prvotno rjo na kovinskih površinah. Najboljši rezultati so doseženi z airbrush nanosom pri temperaturah obdelave med 15 in 30 ° C, Zračni tlak 2 bar in velikost šobe> 0,15 mm. Pripomočke je potrebno umiti takoj po uporabi z Aero clean rapid čistilom. Ne uporabljajte pri temperaturah prostora ali predmeta pod 10⁰C.

Pred dejansko uporabo, je za najboljši učinek, izdelek vedno priporočljivo preizkusiti. Izdelek po uporabi dobro zaprite in shranite v hladnem in suhem prostoru. Zaščitite pred zmrzaljo.  

Dodatne informacije
SKU4012380075239
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account