Schmincke osnova za pripravo površine za akvarele - groba, 250ml

Premaz za pripravo površin v primerne za slikanje z akvarelnimi barvami. Primeren je za nemastne površine, kot so laneno platno, karton ali les, na katerih tvori bel in elastičen sloj, s strukturno površino, odporen na svetlobo in staranje. Angleški naziv: Schmincke AQUA primer, coarse - 50 703
Akcijska cena 10,79 € Redna cena 13,49 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380090072

Osnovni premaz za slikanje z akvarelnimi barvami

Premaz za pripravo površin v primerne za slikanje z akvarelnimi barvami. Primeren je za nemastne površine, kot so laneno platno, karton ali les, na katerih tvori bel in elastičen sloj, s strukturno površino, odporen na svetlobo in staranje.

Pred uporabo, po potrebi, dobro pretresite ali premešajte. Izdelek je pripravljen za uporabo in se nanaša na površino s pomočjo slikarske lopatice. Po sušenju (čas sušenja je odvisen od debeline nanosa - od več minut do nekaj ur) lahko na izdelek nanesete akvarelne barve. Osnova se lahko po želji, pred uporabo nekoliko obarva s pomočjo akvarelne barve v tubi ali akrilne barve. Izdelek je možno redčiti z vodo, a je po sušenju z njo netopen. Čopiče in pripomočke takoj po uporabi umijte z vodo in milom. Ne uporabljajte pri temperaturah prostora ali predmeta pod 10⁰C.

Pred dejansko uporabo, je za najboljši učinek, izdelek vedno priporočljivo preizkusiti. Izdelek po uporabi dobro zaprite in shranite v hladnem in suhem prostoru. Zaščitite pred zmrzaljo.  

Dodatne informacije
SKU4012380090072
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account