Schmincke fiksativ za pastel - 300ml

Močan zaključni in vmesni fiksativ za pastele in kredo na osnovi visoko kakovostnih sintetičnih smol raztopljenih v alkoholu. Angleški naziv: Schmincke fixative for pastels, AEROSPRAY - 50 402
14,77 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380032515

Schmincke fiksativ za pastele in kredo

Fiksativ za vmesno in končno fiksiranje pastelov in krede na osnovi visoko kakovostne sintetične smole raztopljne v alkoholu. Fiksativ je brez barve, se hitro suši in ne rumeni.

Pred uporabo pretresite. Pred dejansko uporabo, je izdelek vedno priporočljivo preizkusiti. Fiksirajte na sobni temperaturi s konstantim pritiskom in premikanjem pločevinke iz ene strani v drugo in odzgoraj navzdol, iz razdalje približno 40cm, iz vertikalnega ali rahlo poševnega položaja na suho površino. Smer spreja vedno spremenite izven površine umetniškega dela. Nivo sijaja je odvisen od vpojnosti površine, risarske tehnike in debeline nanosa. Kasnejše fiksiranje risbe narisane z materiali z nizko količino veziva (kot sta oglje in svinčnik), lahko povzroči znatno potemnenje risbe. Pogosta uporaba velike količine fiksativa lahko povzroči tudi izgubo intenzivnosti slike.

Zamašene pršilke najlažje očistite z alkoholom/etanolom, stekleničko s preostalim izdelkom shranite v hladnem in suhem prostoru. Lak ne nudi dodatne UV zaščite, zato uporabite kvalitetnih in dobro svetlobno odpornih barvah.  

Dodatne informacije
SKU4012380032515
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account