Osnova za pripravo površine - gesso, 1000ml

Premaz, z močno vpojno lastnostjo, za pripravo površin v primerne za slikanje z akrili in olji. Na površini tvori bel, polpokriven, mat in elastičen sloj, ki je odporen na svetlobo in staranje. Angleški naziv: Schmincke gesso - 50 518
Akcijska cena 22,19 € Redna cena 24,66 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380165138

Bel osnovni premaz za slikanje z akrili in olji

Premaz za pripravo različnih površin v primerne za slikanje z akrili in olji. Primeren za nemastne površine kot so platno, les in karton na katerih tvori bel, polpokriven, fin, mat in elastičen sloj, ki je odporen na svetlobo in staranje.

Pred uporabo pretresite in po potrebi premešajte, pred dejansko uporabo, je izdelek vedno priporočljivo preizkusiti. Premaz se nanaša v 2 ali 3 tankih slojih (pred nanosom vsakega novega sloja, mora biti predhodni sloj povsem suh). Primer je pripravljen za uporabe a se lahko po potrebi dodatno meša z vodo do maksimalno 10% vode in je po sušenju z njo netopen. Če je potrebno se lahko fino zbrusi. V kolikor ga želite obarvati ga lahko pred nanosom mešate s Schmincke akrilnimi barvami. V primeru nanosa na zelo vpojno površino priporočamo predhoden nanos manj vpojne osnove. Pripomočke je potrebno umiti takoj po uporabi z vodo ali vodo in milom. Ne uporabljajte pri temperaturah prostora ali predmeta pod 10⁰C.

Izdelek po uporabi dobro zaprite in shranite v hladnem in suhem prostoru. Zaščitite pred zmrzaljo.  

Dodatne informacije
SKU4012380165138
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account