Osnova za pripravo površine - pastel primer, 500ml

Premaz za pripravo različnih površin v primerne za risanje s pasteli. Primeren za nemastne površine kot so les, kovina, laneno platno ali papir (nad 350g/m²). Na površini tvori kremno bel, mat, rahlo grob in elastičen sloj, ki je odporen na svetlobo in staranje. Angleški naziv: Schmincke primer for pastels - 50 503
21,02 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380075529

Osnovni premaz za slikanje s pasteli

Premaz za pripravo različnih površin za risanje s pasteli. Primeren za nemastne površine kot so les, kovina, laneno platno ali papir (nad 350g/m²). Na površini tvori pokriven, kremno bel, mat, rahlo grob in elastičen sloj, ki je odporen na svetlobo in staranje.

Pred uporabo pretresite in po potrebi premešajte, pred dejansko uporabo, je izdelek vedno priporočljivo preizkusiti. Premaz je pripravljen za nanos z valjčkom, za nanos s čopičem dodajte maksimalno 20% vode. Izdelek se lahko meša z vodo a je po sušenju netopen z vodo. Pripomočke je potrebno umiti takoj po uporabi z vodo ali vodo in milom. Ne uporabljajte pri temperaturah prostora ali predmeta pod 10⁰C.

Premaz dovoljuje brisanje, drgnjenje in mešanje večih slojev pastelov. Odličen je tudi za mešanje razčličnih slikarskih tehnik kot so akvarel, gvaš in akril s pasteli.

Izdelek po uporabi dobro zaprite in shranite v hladnem in suhem prostoru. Zaščitite pred zmrzaljo.  

Dodatne informacije
SKU4012380075529
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account