Osnova za pripravo površine - rahlo vpojen primer, 500ml

Premaz, z rahlo vpojno lastnostjo, za pripravo površin v primerne za slikanje z akrili, olji in gvašem. Na površini tvori popolnoma bel, pokriven, satenast in elastičen sloj, ki je odporen na svetlobo in staranje. Angleški naziv: Schmincke primer 2, slightly absorbent - 50 514
21,01 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380165169

Osnovni premaz za slikanje z akrilnimi, oljnimi in gvaš barvami.

Premaz za pripravo različnih površin v primerne za slikanje z akrili, olji in gvašem. Primeren za nemastne površine kot so platno, les in karton na katerih tvori gessu podoben sloj. Na površini tvori popolnoma bel, fin, pokriven, satenast in elastičen sloj, ki je odporen na svetlobo in staranje.

Pred uporabo pretresite in po potrebi premešajte, pred dejansko uporabo, je izdelek vedno priporočljivo preizkusiti. Premaz se nanaša v 2 ali 3 tankih slojih (pred nanosom vsakega novega sloja, mora biti predhodni sloj povsem suh). Primer je pripravljen za uporabe a se lahko po potrebi dodatno meša z vodo do maksimalno 20% vode in je po sušenju z njo netopen. Če je potrebno se lahko fino zbrusi. V kolikor ga želite obarvati ga lahko pred nanosom mešate s Schmincke akrilnimi barvami. V primeru nanosa na zelo vpojno površino priporočamo predhoden nanos manj vpojne osnove. Pripomočke je potrebno umiti takoj po uporabi z vodo ali vodo in milom. Ne uporabljajte pri temperaturah prostora ali predmeta pod 10⁰C.

Izdelek po uporabi dobro zaprite in shranite v hladnem in suhem prostoru. Zaščitite pred zmrzaljo.  

Dodatne informacije
SKU4012380165169
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account