Oljna barva Schmincke College 35 ali 200ml - vijolična (violet)

Slikarska oljna barva enega najbolj priznanih proizvajalcev slikarskih barv in pripomočkov, Schmincke, z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo. Svetlobna obstojnost:****, pokrivnost: pokrivna.
Na zalogi
SKU
GBSCO12
Elementi združenih izdelkov
Ime Količina
Oljna barva Schmincke College 35ml - vijolična 370
3,98 €
Oljna barva Schmincke College 200ml - vijolična 370
9,10 €

Oljne barve Schmincke College

Oljne barve vrhunskega nemškega proizvajalca slikarskih barv Schmincke. Serija olj College spada v cenovno ugodnejši razred, vendar se ponaša z zelo dobro kvaliteto. Zanesljiva barva za začetnike, kot tudi za profesionalne slikarje, s preizkušenimi umetniškimi pigmenti na osnovi rastlinskih olj (lanenega ali sončničnega olja). Vseh 24 barvnih odtenkov, v 200ml embalažah, je na voljo v enem cenovnem razredu, vključno z zlato in srebrno barvo. Serija vključuje 18 pokrivnih oziroma pol pokrivnih barv in 6 transparentnih oziroma pol transparentnih intenzivnih barv. Olja College odlikuje izjemna odpornost na svetlobo, od 4 do 5 zvezdic, zaradi česar ohranjajo svojo intenzivnost dolgo časa. Barve lahko mešate z oljnimi mediji oziroma mediji, primernimi za oljne barve, se pa serija College dobro meša tudi s preostalimi serijami oljnih barv Schmincke.

Oljne barve College so enostavne za uporabo zaradi dobre možnosti mešanja ter dokaj hitrega in enakomernega procesa sušenja. Gladka in maslena struktura barv vam omogoča izjemne možnosti  nanosa tako s čopičem kot tudi s slikarsko lopatico. Serija priročno ponuja tri izbrane osnovne barve College yellow (rumeno), College magenta (rdečo) in College cyan (modro) za neskončno mešanico sijajnih barvnih odtenkov.

Dodatne informacije
SKUGBSCO12
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account