Akvarelni blok Fabriano Artistico extra white - grana satinata (hot pressed) - različne velikosti

Fabriano Artistico, papir za akvarelne barve, je »ročno«(mould made) izdelan papir iz 100% bombaža, brez vsebnosti klora in brez kislin, kar zagotavlja dolgo ohranitev in nespremenljivost izdelka. Papir je notranje in zunanje klejen, zaradi česar je idealno vpojen in ohranja svojo naravo nespremenjeno, tudi kadar je opraskan. Na razpolago s tremi različnimi strukturami: gladka (grana satinata), rahlo hrapava (grana fina) in groba (rough). Gramatura papirja je 300g/m2.
Na zalogi
SKU
GSSPFA10
Elementi združenih izdelkov
Ime Količina
Akvarelni blok Fabriano Artistico extra white - grana satinata (hot pressed) - 12,5x18cm (25 listov)
17,79 €
Akvarelni blok Fabriano Artistico extra white - grana satinata (hot pressed) - 23x30,5cm (20 listov)
33,44 €
Akvarelni blok Fabriano Artistico extra white - grana satinata (hot pressed) - 30,5x45,5cm (20 listov)
46,11 €
Akvarelni blok Fabriano Artistico extra white - grana satinata (hot pressed) - 35,5x51cm (15 listov)
47,01 €

Akvarelni blok Fabriano Artistico extra white

Papir Fabriano Artistico je »ročno« (mould made) izdelan papir iz 100% bombaža, brez vsebnosti klora in brez kislin, kar zagotavlja dolgo ohranitev in nespremenljivost izdelka. 

Papir je klejen tako znotraj kot zunaj, zaradi česar je idealno vpojen in ohranja svojo naravo nespremenjeno, tudi kadar je opraskan. Je živo bel, brez optičnih svetil (svetlejše bel do Fabriano Artistico traditional white). Na kratki strani papirja je »narezljan« rob in vodni žig "FABRIANO + ARTISTICO". Visoka kakovost in široka izbira tega izdelka izpolnjujeta zahteve vseh profesionalnih umetnikov in najzahtevnejših amaterjev. Idealen za akvarelno tehniko, tempere, gvaš, tuš, lahko se uporablja tudi za akril, oglje, grafit in risbo. Primeren je tudi za grafiko.  

Na razpolago je s tremi različnimi strukturami: gladka (grana satinata), rahlo hrapava (grana fina) in groba (rough). Gramatura papirja je 300g/m2. Bloki so na voljo v 4 različnih velikostih, posamezne večje pole papirja pa so na voljo v 2 velikostih.

Dodatne informacije
SKUGSSPFA10
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account