Slikarska oljna barva Maimeri Classico - sap green (sap zelena) 358

Vsestranska oljna barva, s klasičnim sijajem, povprečnim časom sušenja ter zelo dobrimi lastnostmi nanosa. Odlične za začetnike in izkušene umetnike!
Na zalogi
SKU
GBMC52
Elementi združenih izdelkov
Ime Količina
Oljna barva Classico 20ml - sap zelena 358
2,97 €
Oljna barva Classico 60ml - sap zelena 358
5,90 €
Oljna barva Classico 200ml - sap zelena 358
12,41 €
Oljna barva Classico 500ml - sap zelena 358
25,32 €

Slikarske oljne barve Maimeri Classico

Vsestranska ekstra fina oljna barva, z zmogljivostjo, boljšo od cene. Barva z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno na trgu, je dobra, priročna in zadovoljiva naložba. Izdelek, ki vas ne bo razočaral v nobenem pogledu!

So popolnoma brez voskov ali zgoščevalcev, v bogati barvni paleti pa najdemo najboljše zemeljske in čiste naravne pigmente (kadmij). Klasične oljne barve ne vsebujejo toksičnih snovi, naravni pigmenti pa podaljšujejo njihovo obstojnost. 

Linija oljnih barv, ki predstavlja pravo izbiro za umetnike vseh generacij!

 

Značilnosti odtenka 358

▶ Pokrivnost: polpokrivna.

▶ Svetlobna obstojnost: ***.

 

Značilnosti barvne palete

77 barv. Popolna kombinacija modernih in tradicionalnih pigmentov zajema 3 kovinske (metalik) odtenke in avtentične pigmente kadmija (v koncentraciji 20% do 25%).

▶ Barve so proizvedene brez kakršnikoli voskov in sprememb v formuli. Žive in čiste barve, idealne za vse vrste nanosov, od debelejših do glazur.

▶ Maslena konsistenca, hiter nanos. Mehke pod čopičem, fino mletje pa zagotavlja daljše poteze čopiča. Barve pri mešanju proizvedejo čiste in jasne odtenke.

▶ Vsi odtenki v barvni paleti so razpršeni v najbolj čistem lanenem olju, zaradi česar je sušenje hitrejše. Beli odtenki so razpršeni v žafranikinem olju, za zagotavljanje stabilnosti.

▶ 70 od 77-ih barv imajo najvišjo svetlobno obstojnost.

▶ Zasnovane tako, da dosežejo popolno ravnovesje med sušenje.

▶ Povprečna velikost zrn (5 - 10 mikronov).

 

Barve so na voljo v 20ml, 60ml, 200ml in 500 ml pakiranjih. Vsi odtenki se lahko brez omejitev mešajo med seboj. Za redčenje barv priporočamo oljne medije (npr. Oilyn and Oily Thinner) ali prečiščeno laneno ali žafranikino olje.

Za čiščenje čopičev in drugih slikarskih pripomočkov uporabite klasičen terpentin, terpentin brez vonja ali naravi bolj prijazen Eco Cleaner.

Dodatne informacije
SKUGBMC52
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account