Set akvarelov Schmincke Horadam - 12 barv s torbico

Umetniški set z najboljšimi akvareli, za akvarelne slikarje na poti! Komplet vsebuje 12 akvarelnih barv Schmincke Horadam v polovičnih posodicah, ter kovinsko škatlo in usnjeno torbico za priročen prenos.
81,33 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380217448

Set akvarelov Schmincke Horadam z usnjeno torbico

Izjemen darilni set z najboljšimi slikarskimi akvareli v priročni kovinski škatli in z usnjeno torbico. Za vse slikarje na poti!

Vsebina:

  • kovinska škatla z 12-imi akvarelnimi barvami Schmincke Horadam v polovičnih posodicah (215 - lemon yellow, 217 - quinacridone gold hue, 218 - transparent orange, 341 - geranium red, 352 - magenta, 371 - perylene violet, 493 - french ultramarine, 479 - helio cerulean, 519 - phthalo green, 524 - may green, 784 - perylene green, 782 - neutral tint),
  • usnjena torbica.

 

O akvarelih Schmincke Horadam

Akvareli Schmincke Horadam so akvareli najvišje kvalitete. Zelo visoka raven pigmenta in posebna formula, ter zahteven proces izdelave, dajejo temu izdelku intenzivne barve in zelo odlično svetlobno obstojnost. Glavna sestavina veziva je skrbno izbrana in testirana gumi arabika iz južne Sahare, preostale sestavine veziva pa gredo prav tako čez zahteven proces testiranja in izbire. Vezivo je nato pomešano z visokim odstotkom pigmeta in v štirih serijah vlito v posodice. Med vsakim vlivanjem počakajo vsaj 1 mesec, da se barva dobro vsede in posuši, tako da izdelava ene posodice traja med 3 in 5 meseci. Barva se odlično nanaša in kontrolira tudi na mehkejših papirjih.

V jubilejnem letu 2017, je podjetje Schmincke povečalo in optimiziralo svoj barvni razpon akvarelov. 35 novih barv je dopolnilo harmoničen barvni spekter vrhunskega asortimana HORADAM®. Povečana uporaba zelo svetlih pigmentov, kot so kinacridon in perilena, nudi umetnikom popolnoma nove možnosti. Med 139 odtenki je kar 95 takšnih, ki vsebujejo le en pigment, 140. izdelek v seriji je volovski žolč v polovični posodici, ki ga lahko uporabljate kot vlažilo sredstvo za barve. Akvarelne barve niso permanentne in jih je tudi posušene na paleti možno ponovno zmočiti.

Proces izdelave in sestavine naredijo nakup te barve eno najboljših odločitev, ki jih lahko sprejmete pri slikanju z akvareli. Barve so v polovičnih posodicah ("half pans").

 

Izdelavo barv si oglejte tudi na spodnjem posnetku:

 

Dodatne informacije
SKU4012380217448
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account