Urban sketching set z akvareli Schmincke Horadam - 6 barv + dodatki

Darilni umetniški set z najboljšimi akvareli Schmincke Horadam, za akvarelne slikarje in urbane risarje na poti. Slikarski komplet vsebuje 6 akvarelnih barv Schmincke Horadam v kovinski škatli, potovalni čopič Da Vinci in blok Zig Zag Hahnemühle.
52,92 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380218452

Urban sketching set z akvareli Schmincke Horadam

Izjemen darilni set z najboljšimi slikarskimi potrebščinami v priročni potovalni velikosti!

Vsebina:

  • kovinska škatla s 6-imi akvarelnimi barvami Schmincke Horadam v polovičnih posodicah (217 - quinacridon gold hue, 341 - geranium red, 494 - Ultramarine finest, 534 - permanant green olive, 668 - burnt umber, 787 - Payne´s grey bluish),
  • potovalni čopič Da Vinci št. 5,
  • blok za risanje Zig Zag Hahnemühle.

 

O akvarelih Schmincke Horadam

Najboljše umetniške akvarelne barve z maksimalno vsebnostjo pigmenta in visoko svetlobno obstojnostjo. Zaradi kakovostnega veziva gumiarabike so barvne uporabne tudi, ko se posušijo na paleti. Tehnološko dovršen proces proizvodnje, ki za eno barvo traja kar od 3 do 5 mesecev, zagotavlja odlično razporeditev pigmentov v vezivu, kar umetnikom omogoča popoln nadzor nad barvnimi toni.

 

O potovalnih čopičih Da Vinci

Čopič iz vrhunskih, popolnoma naravnih ščetin rdečega sobolja (spada v družino kun). Zelo dobro drži vodo in ohranja obliko ter velja za enega najboljših čopičev za akvarel. Čopič je zasnovan v potovalni obliki, ki omogoča varno shranjevanje ščetin čopiča v plastičnem ročaju, za enostaven transport v torbi ali žepu. Čopič je primeren za slikarske vodne tehnike akvarel in gvaš, prav tako pa je zaradi svojih odličnih lastnosti primeren za slikanje na svilo in steklo, bodypainting, barvanje modelčkov, ter druge hobi tehnike. 

 

Dodatne informacije
SKU4012380218452
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account