Tekoča akvarelna barva Vallejo liquid Watercolor 32ml - 250 Crimson (krimson)

Vallejo Liquid Watercolor je serija tekočih akvarelov svetlih, živih in transparentnih tonov. Barve se hitro sušijo in ne puščajo sledi čopičev. Barve so v osnovi namenjene za akvarelne tehnike, uporabljajo pa se tudi v grafičnem dizajnu, ilustracijah, kaligrafiji, pri barvanju papir mache-ja in drugih dekorativnih tehnikah.
2,72 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8429551332507

Tekoča akvarelna barva Vallejo Liquid watercolor

Serija Liquid Watercolor je bila formulirana z izbiro permanentnih barvil razpršenih v vodi in raztopini naravne gumi arabike. Svetleče, žive in transparentne barve se enostavno mešajo med seboj in ob nanosu na površino ne puščajo sledi čopičev.

Gre za vsestransko uporabne slikarske barve, v osnovi namenjene za uporabo pri akvarelni tehniki, lahko pa tudi pri grafičnem dizajnu, ilustracijah, pri kaligrafiji in nalivnih peresih, za barvanje papir mache-ja, za dekoracijo, ker ne vsebujejo kislin pa so barve odlične tudi pri retuširanju fotografij in ustvarjanju s papirjem (scrapbookingu). Ker so barve izredno redke, z viskoznostjo le 25cPs, so odlične tudi za airbrush tehniko. Barve prav tako ne vsebujejo pigmentov in emulzij, ki bi lahko zamašile airbrush orodje.

Barvni odtenki so bili izbrani zaradi njihove intenzivnosti in moči barvanja, pri čemer je potrebno omeniti, da noben odtenek nima svetlobne odpornosti na ravni pigmentov, zato obarvane površine naj ne bodo izpostavljene direktni sončni svetlobi brez predhodne zaščite z akrilnimi laki ali mediji. Vse barve se lahko kombinirajo ali mešajo z mediji za akrilne barve Vallejo.

Dodatne informacije
SKU8429551332507
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account