Največja spletna ustvarjalnica pri nas!

Akrilne barve Schmincke College

Akrilne slikarske barve Schmincke AkademieSerijo slikarskih akrilnih barv Schmincke College odlikuje odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Barve so izdelane za cenovno zavedne odjemalce, torej za slikarje in ostale ustvarjalce, ki iščejo cenovno ugoden produkt, a se niso pripravljeni odreči visoki kvaliteti. Na voljo je 36 barvnih odtenkov v 75ml in 200ml embalažah, ter 20 odtenkov v 750ml embalaži.

Barve odlikuje zelo dobra svetlobna obstojnost in dobra prigmentacija, glede na posamezne pigmente, pa je barva pokrivna ali transparentna. Serija priročno ponuja tri izbrane osnovne barve College yellow (rumeno), College magenta (rdečo) in College cyan (modro), iz katerih lahko zmešate neskončno paleto barvnih odtenkov.

Barve se posušijo v pol mat sijaj, med seboj in z akrili drugih proizvajalcev pa se zelo dobro mešajo. Lahko jih nanašate neposredno iz tube, razredčene z vodo ali drugimi mediji. V primeru, da akrilno barvo zelo razredčite lahko ustvarite glaziran efekt, kadar pa ji dodajate bolj pastozne medije pa lahko ustvarite reliefne teksture.

Barva je odporna na staranje, po sušenju vodoodporna, trajna in brez vonja. Čas sušenja College je od 5 do 50 minut, odvisno od debeline nanosa. Vse uporabljene pripomočke pri slikanju lahko očistite z vodo in milom.

Kosov 1 do 30 od skupaj 36

na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2

Kosov 1 do 30 od skupaj 36

na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2