Največja spletna ustvarjalnica pri nas!

Akrilne barve Schmincke College

Serijo slikarskih akrilnih barv Schmincke College odlikuje odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Barve so izdelane za cenovno zavedne odjemalce, torej za slikarje in ostale ustvarjalce, ki iščejo cenovno ugoden produkt, a se niso pripravljeni odreči visoki kvaliteti. Na voljo je 36 barvnih odtenkov v 75ml in 200ml embalažah ter 20 odtenkov v 750ml embalaži.

Značilnosti akrilnih barv College so zelo dobra odpornost na svetlobo, dobra pigmentacija in glede na posamezne pigmente, dobra pokrivnost ali transparentnost barve. Serija priročno ponuja tri izbrane osnovne barve College yellow (rumeno), College magenta (rdečo) in College cyan (modro), iz katerih lahko zmešate neskončno paleto barvnih odtenkov. Barve se posušijo v pol mat sijaj, med seboj in z akrili drugih proizvajalcev pa se zelo dobro mešajo. Lahko jih nanašate neposredno iz tube, razredčene z vodo ali drugimi mediji. V primeru, da akrilno barvo zelo razredčite lahko ustvarite glaziran efekt, kadar pa ji dodajate bolj pastozne medije pa lahko ustvarite reliefne teksture.

Barva je odporna na staranje, po sušenju vodoodporna, trajna in brez vonja. Čas sušenja College je od 5 do 50 minut, odvisno od debeline nanosa. V nasprotju z oljnimi in akvarelnimi barvami, lahko akril nanašate na praktično katerokoli čisto, neprašno in nemastno površino, kot je platno, papir, omet, usnje, kovino in les. Akrilna barva je topna v vodi, zato jo lahko odstranite z mokro krpo, vendar le dokler je barva še mokra. Vse uporabljene pripomočke pri slikanju lahko zato očistite z vodo in milom.

Kosov 1 do 30 od skupaj 36

na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2

Kosov 1 do 30 od skupaj 36

na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2