Največja spletna ustvarjalnica pri nas!

Oljne barve Maimeri HD Olio

Oljne barve Maimeri Olio HD

Oljne barve z visoko ločljivostjo, ustvarjene z inovativno domišljijo novih generacij. Posebnost barv je v njihovih živih, virtualnih in svetlečih tonih, ki odsevajo neskončne nezemeljske odtenke tehnološko vodenega sveta. S serijo Olio HD si je podjetje Maimeri prizadevalo ujeti barve, ki jih vidimo na računalniških zaslonih, družbenih omrežij, v video igricah in drugih tehnoloških napravah. Projekt je bil sprva zasnovan za izdelavo akrilnih barv, vendar je hitro postalo jasno, da akrilna smola ne more zagotoviti toliko svetlobe in intenzivnosti, kot bi je bilo potrebno, ter da je s tradicionalnimi pigmenti pridobitev takšnih odtenkov praktično nemogoča. Fina zmes tradicionalnih olj in visoko koncentriranih pigmentov, pridobljenih z organsko sintezo, je postala prava formula za ekstremno svetlo kolekcijo barv, ki so tudi dobro svetlobno obstojne (z izjemo dveh fluorescentnih odtenkov).

Vsi odtenki barv imajo tudi angleška imena, s čimer so želeli še posebej poudariti moderen, visoko tehnološki pridih barv in tako pridobiti pozornost mladih umetnikov ter jih spodbuditi slikanju z olji.

Barve so, v skladu z okoljsko odgovornostjo podjetja, v plastičnih tubah, ki so 100% primerne za recikliranje in imajo na embalaži prosojne dele za prikaz realnega odtenka barve.

Barve niso pokrivne, so mat videza, vendar zelo živahne, globoke in resnično prosojne. Primerne so za slikanje na gladko, belo ali bledo površino, po možnosti s perlastim sijajem. Barve se v normalnih pogojih posušijo v roku od 24-48 ur (v primeru debelejših nanosov se čas sušenja podaljša).

Barve so na voljo v 30-ih nezemeljskih odtenkih, v 75ml tubicah.

30 Artiklov

na stran

30 Artiklov

na stran