Barva za linotisk Schmincke College Linol 75ml - rdeča 300

Popularne College® Linol barve za visoki tisk študentske kvalitete. Barve so na vodni osnovi imajo zelo nežen vonj, se odlično mešajo med seboj in omogočajo enostaven in enoten nanos, ki napravi grafično tehniko linoreza še prijetnejšo in enostavnejšo. Pokrivnost: polpokrivna; Svetlobna odpornost:***; Angleško ime barve: red
Akcijska cena 3,83 € Redna cena 4,26 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380214263

Barva za linotisk Schmincke College Linol

Barva za visoki tisk ponuja odlično razmerje kakovosti in vrednosti, ter je idealna za uporabo v šoli, pri likovnem pouku, v druge izobraževalne namene in manj zahtevne umetnike. Barve se odlično mešajo med seboj in omogočajo enostaven in enoten nanos, ki napravi grafično tehniko linoreza še prijetnejšo.

Ta lino tiskarska barva je na vodni osnovi, skoraj brez vonja, enostavna za uporabo in tako nudi enostaven uvod v tehniko visokega tiska. Serija College Linol vsebuje 12 barv, 9 je standardnih in 3 v neon odtenku, ki na papirju pusti res izstopajoč, živahen učinek. Barve se lahko uporabljajo neposredno iz tube ali mešajo s Schmincke lino mediji. Odlično se mešajo tudi med seboj, s čimer je možno barvno paleto tudi močno razširiti.

Predstavitev barv, si lahko ogledate tudi na spodnjem posnetku:

Dodatne informacije
SKU4012380214263
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account