Odsevna barva MTN PRO Reflective 150ml

Permanentna odsevna barva, primerna za nanos na številne površine. V temi, pobarvan izdelek odseva svetlobo (kot kresnička).
13,42 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8427744156275

Odsevna barva v spreju Montana PRO Reflective (150ml)

 

Splošne značilnosti

Permanentna odsevna barva, primerna za nanos na številne površine. V temi, izdelek odseva svetlobo, ki sije na površino.

 

Lastnosti

  • Visoko odsevna,
  • Dobra trajnost,
  • Ne vsebuje svinca in drugih težkih kovin,
  • Enostavno z nanos,
  • Hitro sušenje.

  

Pomembno! Čez barvo ne nanašajte zaščitnih lakov, saj lahko izgubi odsevnost. Odsevni efekt bo viden le osebi direktno pred barvanim predmetom/izdelkom, ki bo nanj svetila z lučjo.

 

Kje lahko uporabljam odsevno barvo?

Izdelek lahko nanašate na kovino, plastiko, steklo, les in kamnite površine ter katerokoli površino, kjer potrebujete permanentno odsevno barvo. Lahko jo uporabite za označbo cest, izdelavo odsevnih simbolov in markiranj, v območju konstrukcij, za odsevnost kolesa, ipd.

 

Navodila za uporabo

Priprava – Površino dobro očistite in poskrbite, da ne bo prašna ali mastna. Pred nanosom barve, pločevinko dobro pretresite, še približno eno minuto za tem, ko slišite zvok mešalne kroglice. Nanesite na čisto in suho površino.

Nanos – Nanašajte približno 15-25cm od površine. Ker se barva useda in lahko postane pri daljši uporabi nehomogena, jo je potrebno med nanosom redno premešati (tako, da stresemo pločevinko). Nanesite v enem sloju, dokler ne dosežete enakomernega videza.

Po uporabi - Po uporabi, obrnite pločevinko na glavo in pršite, da se razpršilka očisti in se v prihodnje ne zamaši. V primeru, da se razpršilka zamaši, jo preprosto zamenjajte.

Pozor: Barve nikoli ne nanašajte na predmete oziroma opremo, ki je priključena na električno napeljavo. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Preberite varnostna navodila na izdelku. Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si lahko ogledate na etiketi tukaj.

 

Fizične značilnosti

 Vezivo

 Posebna smola

 Barva

 Siva

 Suho na dotik

 10-15 min

 Popolnoma suho

 24-48 min

 Življenjska doba

 >5 let

 Temperaturna odpornost barve

 150°C

 Vremenski pogoji za nanos

 Min. temperatura: 8°

 Temperatura površine: 5-50°

 Max. Vlažnost: 85%

 

 

Dodatne informacije
SKU8427744156275
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account