Papirnata kaša za pripravo mase 200g

Papirnata kaša za pripravo lahke mase za oblikovanje. Odlična za ustvarjanje, šolo, hobi in prosti čas.
9,15 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4007817818008

Papirnata kaša Fimo za oblikovanje

Zelo lahka masa za ustvarjanje, prosti čas, hobi in šolo. Masa vsebuje 95% naravnih sestavin, se meša z vodo in se suši na zraku. Pustite domišljiji prosto pot in izdelajte okrasno posodo, pustno masko, okrasne figure, obeske ali kakršnokoli dekoracijo za vaš dom.

V setu je suha papirnata kaša (2x100g), kateri dodate vodo v razmerju 3:1 (naj bo trikrat toliko papirnate kaše, kot je vode). Pustite, da se masa malo zgosti, nato dobro pregnetite, da dobite gladko zmes. Maso nato oblikujte v želeno obliko. Čas sušenja je odvisen od debeline izdelka, načeloma pa se masa posuši v nekaj dneh.

Suh izdelek lahko nato prevrtate, režete ali brusite. Končni izdelek pa okrasite z dodatki po želji. Pobarvajte z barvami na vodni osnovi, dodajte barvno perje, bleščice, kamenčke ali katerikoli dekorativni okrasek, s katerim bi želeli okrasiti pravkar narejen izdelek.

Shranjevanje: Če shranjujete zatesnjeno lahko Fimo papirnate kosmiče za izdelovanje mase uporabljate več tednov. Posodo in orodje po uporabi sperite z vodo.

 

Opozorilo: Hranite embalažo za kasnejše napotke. Lahko povzroči alergijske reakcije. Izdelek ni igrača. 

Dodatne informacije
SKU4007817818008
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account