Dizajnerski blok Fabriano Layout 75g/m2 - 29,7x42cm (A3)

Blok z neprospustnimi papirji, na katerih se flomaster ne razliva je idealen za skice, tehnične in grafične risbe ali kaligrafijo. Primeren za vse vrste flomastrov in markerjev.
14,93 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8001348206743

Dizajnerski blok Fabriano Layout

Nepropustni papirji, odporni na risanje z dizajnerskimi markerji in flomastri, saj se flomaster na papirju ne razliva.
Primerni za vse vrste flomastrov in markerjev, tudi alkoholnih. Idealno za skice, tehnične in grafične risbe ali kaligrafijo. Zahvaljujoč lahko gramaturi, je primeren tudi za prerisovanje.
Papir ne vsebuje kislin, ima dolgo življenjsko dobo in je izdelan iz FSC certificiranih materialov.

 

O papirjih in blokih Fabriano

Papirji in bloki narejeni v tovarni Fabriano so eni najbolj kvalitetnih izdelkov kar jih trg ponuja. Z različnimi sestavami papirja podjetje izdeluje bloke in papirje, ki so primerni tako za začetnike, kot tudi za najbolj izkušene umetnike. Kar se za podjetje, ki deluje na trgu že od leta 1264 tudi spodobi. Podjetje ima tudi dosežen standard kvalitete UNI EN ISO 9001:2008 Quality Certificate in z investicijami v zadnjih desetih letih tudi UNI EN ISO 14001:2004 Environmental Management Certification, kar dokazuje, da tovarna dela ne le kvalitetno ampak tudi ekološko. Ne glede na tehniko, katero uporabljate, in ne glede na izkušnje, ki jih imate, bodo izdelki tovarne Fabriano zagotovo kos vašim potrebam in zahtevam.

Dodatne informacije
SKU8001348206743
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account