Set slikarskih akrilnih barv Vallejo Studio - 5x200ml

Serija slikarskih akrilnih studijske kvalitete, z visoko koncentracijo pigmenta in satenastim sijajem. Barve so nekoliko gostejše in ohranjajo volumen ter poteze čopiča, njihova razlika odtenka v mokri ali suhi obliki je minimalna. Najboljše slikarske barve srednjega kakovostnega razreda po dostopni ceni.
Akcijska cena 33,24 € Redna cena 36,93 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8429551229982

Slikarska akrilna barva Vallejo Studio

Serija akrilnih barv Vallejo Acrylic Studio je bila izdelana s skrbno izbiro permanentnih umetniških pigmentov, ki je temeljila na njihovi stabilnosti in visoki svetlobni odpornosti, razpršenih v 100% akrilni polimerni emulziji.

Za razliko od barv najvišje kvalitete (Vallejo Artist Color), ta serija ne vsebuje pigmentov težkih kovin in vsebuje agente za matiranje, ki povzročijo, da se vsi odtenki posušijo v enakomeren satenast sijaj. Barve iz te serije, tako kot akrili najvišje kvalitete, ne vsebujejo dodatkov, ki bi jih lahko šteli med polnila.

Barve imajo gosto in kremasto konsistenco viskoznosti med 15.000-20.000 cps, ki vzdržuje teksture in volumen ustvarjen s slikarskim čopičem ali lopatico. Barva se osuši v sloj z dobrim oprijemom na površino, fleksibilnostjo in močjo. Vsi barvni odtenki so vodoodporni, ne rumenijo in so UV-odporni.

Klasične odtenke v tej seriji slikarskih akrilnih barv dopolnjujejo še odtenki kovinskih, fluorescentnih in iridescentnih tonov. Vsi odtenki serije se lahko mešajo med seboj in z Vallejo tekočimi mediji in geli za akrilne barve.

Dodatne informacije
SKU8429551229982
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account