700-delni set scrapbooking papirjev in dodatkov - Butterfly Dreams

Scrapbooking papirji in dodatki za vsestransko oblikovanje številnih unikatnih izdelkov iz papirja, za različne namene. Set vsebuje več kot 700 kosov.
38,54 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5055170163494

Set scrapbooking papirjev in dodatkov

Scrapbooking papirji so namenjeni vsestranskemu ustvarjanju in oblikovanju izdelkov iz papirja. Zelo priljubljeni so pri izdelovanju najrazličnejših scrapbooking projektov. Široka izbira najrazličnejših setov različne velikosti in različnih kombinacij barv ter unikatnih vzorcev, vam ponuja ogromno možnosti za izdelovanje unikatnih scrapbooking albumov, božičnih voščilnic, rojstnodnevnih in poročnih vabil, darilnih škatlic, dekorativnih elementov in okraskov, napisov, namiznihi kartic, okvirjev za slike in zvezkov, za različne namene.

Papirje v bloku lahko poljubno oblikujete š številnimi dodatki, ki so priloženi setu. Z njimi lahko okrasite in tako dopolnite različne izdelke oblikovane iz papirja.

Set za ustvarjanje vsebuje vse, kar potrebujete za izdelavo scrapbooking albuma. Set vsebuje 60 scrapbooking listov 30x30cm, dekorativne nalepke, nalepke abeceda, 3D metulje, okvirje, gumbe, kamenčke in trakove.

Dodatne informacije
SKU5055170163494
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account