800-delni set scrapbooking papirjev in dodatkov - Butterfly Dreams

Scrapbooking papirji in dodatki za vsestransko oblikovanje številnih unikatnih izdelkov iz papirja, za različne namene. Set vsebuje več kot 800 kosov.
38,54 €
Availability: Na zalogi
Only 1 left
SKU
5055170163500

Set scrapbooking papirjev in dodatkov

Scrapbooking papirji so namenjeni vsestranskemu ustvarjanju in oblikovanju izdelkov iz papirja. Zelo priljubljeni so pri izdelovanju najrazličnejših scrapbooking projektov. Široka izbira najrazličnejših setov različne velikosti in različnih kombinacij barv ter unikatnih vzorcev, vam ponuja ogromno možnosti za izdelovanje unikatnih scrapbooking albumov, božičnih voščilnic, rojstnodnevnih in poročnih vabil, darilnih škatlic, dekorativnih elementov in okraskov, napisov, namiznihi kartic, okvirjev za slike in zvezkov, za različne namene.

Papirje v bloku lahko poljubno oblikujete š številnimi dodatki, ki so priloženi setu. Z njimi lahko okrasite in tako dopolnite različne izdelke oblikovane iz papirja.

Set za ustvarjanje vsebuje vse, kar potrebujete za izdelavo scrapbooking voščilnice. Set vsebuje voščilnice, kuverte, A4 papir, dekorativne nalepke, vrhnje reliefne elemente, okvirje, gumbe, kamenke in trakove.

Dodatne informacije
SKU5055170163500
PakiranjeKomplet
Write Your Own Review
Ocenjujete:800-delni set scrapbooking papirjev in dodatkov - Butterfly Dreams
Vaša ocena