Akrilna barva Schmincke AKADEMIE 250ml - payne's grey (siva)

Slikarska akrilna barva vrhunske kvalitete, namenjena profesionalnemu in študijskemu slikanju na platno. Univerzalna akrilna barva s svojimi intenzivnimi pigmenti in odlično obstojnostjo zagotovo zadovolji vaša pričakovanja. Svetlobna obstojnost: *****, pokivnost: pokrivna.
9,19 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380184528

Akrilna barva Schmincke Akademie

Serija Akademie zajema visoko kvalitetne akrilne barve s široko paleto odtenkov, ki se ponašajo z izjemno dobro svetlobno obstojnostjo in visoko kvalitetnimi pigmenti z močno koncentracijo. Barve se dobro mešajo med seboj, kot tudi z akrili drugih proizvajalcev ter raznimi mediji na vodni osnovi.

Zaradi svoje kvalitete bodo barve prepričale tako ambicioznega začetnika, kot tudi zahtevnega profesionalca. Kvaliteta barve namreč omogoča prijetno delo, njena obstojnost pa dolgo uživanje ob vašem izdelku. Paleta 60-ih svetlečih, intenzivnih barv, z izjemno dobro svetlobno obstojnostjo, predstavlja visoko kvalitetne akrilne barve, ki vključujejo tri odtenke bele in nekaj efektnih barv (zlata, srebrna in neonske barve). Vse barve so proizvedene brez pigmentov kadmija. Po sušenju so popolnoma vodoodporne in prijetnega vonja. Z barvami lahko slikate na več površin, od papirja, platna, do lesa, primerne pa so tudi za preostale čiste in nemastne površine.

Barvna paleta zajema 52 standardnih in 8 efektnih barv. Barve so visoko svetleče, večina odtenkov pa je tudi dobro prekrivnih. Serija priročno ponuja tri izbrane osnovne barve College yellow (rumeno), College magenta (rdečo) in College cyan (modro) za neskončno mešanico sijajnih barvnih odtenkov.

Dodatne informacije
SKU4012380184528
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account