Barva za tablo Mod podge - za tkanino

Barva za izdelavo šolske table na različne vrste tkanine.
Akcijska cena 7,51 € Redna cena 10,73 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0028995919862

Barva za izdelavo šolske table Mod podge omogoča izdelavo podlage za kredo na različne vrste tekstila. Barva je izdelana na vodni osnovi in ni strupena. Pred nanašanjem barve priporočamo pranje tekstila brez uporabe mehčalca.

Navodila za uporabo: šablono postavite na želeno tkanino (z lepljivo stranjo obrnjeno navzdol), s priloženo čopič gobico pa nanesite barvo. Šablono previdno odstranite preden se barva posuši. Šablono takoj po uporabi umijte s hladno vodo in milnico, pustite da se posuši in zamenjajte pakirni papir. Pobarvan dizajn pustite sušiti 24 ur, nato pa ga polikajte z likalnikom, brez pare, na temperaturi za likanje bombaža. Na pobarvan dizajn položite krpo ali peki papir in s pritiskom likajte 30 sekund. Izdelek lahko perete le ročno, v hladni vodi šele po 72 urah sušenja. Moker izdelek naj se suši vodoravno.

Na izdelano tablo lahko rišete le s klasično šolsko kredo. Kredo lahko tudi zbrišete z mokro krpo, vendar se mora pred ponovnim risanjem, površina šolske table posušiti. Ne brišite krede s papirnatimi brisačami.

Pakiranje vsebuje 1 tubo barve (59 ml), 1 čopič in 1 šablono, vse skupaj primerno za poslikanje od 8 do 10 majic.

Dodatne informacije
SKU0028995919862
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account