Barvna blazinica Distress Oxide 6x6cm - spiced marmalade

Nova generacija Distress barvnih blazinic, ki ob škropljenju z vodo ustvarja oksidiran učinek. Za odtise štampiljk, barvanje in senčenje.
Akcijska cena 5,39 € Redna cena 5,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0789541056225

Barvne blazinice Distress Oxide

Nova generacija Distress barvnih blazinic za izjemen oksidiran učinek. Oxide blazinice vsebujejo kombinacijo barve, ki reagira z vodo, in pigmentnega črnila, ki skupaj poskrbita za oksidiran efekt ob kontaktu z vodo. 

Oxide blazinice pa, tako kot navadne Distress Ink, veljajo za ene najboljših na tržišču. Narejene so z brezkislinskim barvnim črnilom, so nestrupene in zelo obstojne. Odlične so za uporabo v različnih tehnikah nanašanja in pri izdelovanju različnih izdelkov iz papirja. Z uporabo blazinic lahko dosežete različne efekte na papirju - vintage, senčenje, madeži, učinek staranja in sedaj še učinek oksidacije!  Zato so zelo priljubljene pri vsestranskih ustvarjalcih, predvsem za izdelavo scrapbooking albumov, vabil, voščilnic, čestitk, kartic, kazalnikov in podobnih dekorativnih elementov iz papirja. Blazinice so primerne za odtis štampiljk, skupaj s šablonami za ustvarjanje efektnih ozadij, za senčenje ali za barvanje večje površine. Barvo lahko nanašate direktno iz blazinice ali pa za prenos uporabite gobico.

Ko se barva v blazinici porabi in le-ta postane že suha, jo lahko napolnite z Oxide polnili in jo ponovno uporabljate.

 

Predstavitev novih blazinic si lahko ogledate v spodnjem videu.

Dodatne informacije
SKU0789541056225
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account