Barvna blazinica StazOn 8x5cm - pokrivno bela

Barvna blazinica, primerna za vsestransko ustvarjanje na papir in neporozne povrišine, za odtis štampiljk ali kot samostojna blazinica za senčenje.
11,10 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0712353151109

StazOn barvna blazinica

V setu je blazinica, velikosti 8x5cm in belo pokrivno črnilo.

StazOn je s svojimi barvnimi blazinicami vodilni v industriji, kar se tiče štempljanja na neporozne površine (pri odtisih na porozne površine, se lahko pokrivnost barve zmanjša). Vsebuje hitrosušeče, permanentno črnilo na osnovi topil, ki je, poleg uporabe na papirju in kartonu, ustvarjeno za uporabo na plastiki, kovini, steklu, akrilu, skrčljivi foliji, celofanu, plastificiranem papirju, prevlečenem papirju in usnju. Ni pa primerno za uporabo na blagu. Črnilo se na neporoznih površinah posuši v roku 3 do 5 minut.

Blazinica, velikosti 8x5cm, je idealna za odtise vaših najljubših štampiljk na papir in karton ali barvanje oziroma senčenje robov. Ko blazinice ne uporabljaje, shranjujte zaprto, da se črnilo ne posuši. Idealne za ustvarjalne projekte za okrasitev doma, izdelovanje voščilnic, spominskih albumov in drugih izdelkov.

 

Kako uporabljati blazinico in priloženo črnilo?

Posodico s črnilom pretresite. Dodajte 5-8 kapljic barve na eno stran blazinice in jo s priloženo lopatico enakomerno raznesite čez celotno površino blazinice. Čas sušenja je odvisen od uporabljene količine tuša. Po uporabi takoj namestite zaščitno folijo in pokrov na blazinico, da preprečite izsušitev.  V primeru, da se blazinica strdi, kanite nanjo nekaj kapljic StazOn polnila. Priporočamo, da prvi odtis blazinice vedno preizkusite na testnem papirju (ali drugi površini), šele nato na vaš pravi izdelek. 

Opozorilo: Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Ne vdihujte in ne zaužite. Preprečite stik z očmi in kožo. Hranite stran od ognja in pri sobni temperaturi. Hranite izven dosega otrok.

 

Dodatne informacije
SKU0712353151109
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account