Barvno polnilo za blazinico Ranger Distress 14ml - bundled sage

Barvno polnilo (14ml) za Distress Ink blazinice.
5,21 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0789541027225

Polnilo za Ranger Distress Ink barvne blazinice

Količina polnila je 14ml.

Barvno polnilo za Ranger Distress Ink blazinico za štampiljke, s katerim lahko osvežite ali ponovno napolnite izrabljeno barvno blazinico ali napravite lastni barvni odtenek blazinice.

 

Kaj so Ranger Distress Ink barvne blazinice?

Distress Ink blazinice za štampiljke so ene najboljših na tržišču. Vsebujejo barvno črnilo brez kislin, niso strupene in izdelane na vodni osnovi. Odlikuje jih predvsem dolgotrajnost in obstojnost črnila, ki ne bledi. Odlične so za odtiskovanje štampiljk, barvanje papirja za izdelavo čudovitih efektih ozadij ali za senčenje papirja. Z uporabo blazinic lahko dosežete različne efekte, na primer vintage, senčenje, madeži, učinek staranja in podobno. Barvne blazinice so rezultat večletnega raziskovanja in razvijanja izdelka, ki omogoča doseganje realističnih učinkov naravno staranih izdelkov, kot so fotografije ali dekorativni tekstil. Zelo priljubljene so pri vsestranskih ustvarjalcih scrapbook albumov, vabil, voščilnic, čestitk, kartic, kazalnikov in podobnih dekorativnih elementov iz papirja. Barvo se lahko nanaša na različne vrste papirja, fotografije, vlakna in podobne materiale. Prav tako pa lahko blazinice uporabite v kombinaciji s silikonskimi štampiljkami. Njihova uporaba je vsestranska. Ko se barva posuši, ima mehak videz krede oziroma suhega pastela.

Blazinice so velikosti 5x5 cm in imajo malenkost dvignjeno blazinico, kar omogoča lažje nanašanje barve in uporabo blazinic v različnih tehnikah. V kolekciji Ranger Distress Ink barvnih blazinic je na voljo 48 različnih barvnih odtenkov.

 

V spodnjem videu si oglejte široke možnosti uporabe barvnih blazinic Distress Ink in njihove čudovite rezultate.

Dodatne informacije
SKU0789541027225
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account