Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes imam za vas pripravljeno prikupno poletno rojstno dnevno čestitko.

kajina_rojstnodnevna_voscilnica


Tokrat sem se odločila, da bom naredila čestitko, ki bo imela v ospredju simpatični sovi, ki sta oblečeni v mornarja. V ta namen sem si v naprej pripravila barvne papirje iz paketa, ki jih bom potrebovala. Ker mi je bila slika sov na embalaži zelo všeč, sem se odločila, da bom za mojo čestitko uporabila prav take barve.

kajina_rojstnodnevna_voscilnica


Iz vseh kartonov sem nato izrezala potrebne koščke in si jih postavila na mizo. Ko sem imela vse pripravljeno, sem vzela tekoče lepilo in z njim sestavila sovi, pri čemer sem si pomagala s sliko iz embalaže. Ker je delčkov veliko, sem se odločila, da jih ne bom nič senčila, zdi se mi namreč, da zaradi veliko barv pridejo dovolj do izraza.

kajina_rojstnodnevna_voscilnica


Medtem, ko sta se sovi sušili sem iz belega kartona s pomočjo največje šablone iz paketa: Cottage cutz – Šivani kvadratni okvirji, izrezala kvadrat z dekorativnim robom. Zdelo se mi je, da ozadje potrebuje še malo barve zato sem z rezalnikom za papir izrezala še moder kvadrat, ki je malo večji od belega.

kajina_rojstnodnevna_voscilnica


Na koncu sem dodala še napis v slovenskem jeziku iz seta Poroka in vse skupaj prilepila na osnovo za kvadratno čestitko, s čemer je bila ta poletna voščilnica končana.

Končni izdelek izgleda takole:

kajina_rojstnodnevna_voscilnica


Pri svojem projektu je Kaja uporabila:

- Cottage cutz – Šivani kvadratni okvirji, Sovici kapitan in mornar

- Slovenske štampiljke - Poroka

Barvne kartone