Dekorativne nalepke s svetlečim in reliefnim efektom - božični napisi

Dekorativne nalepke s posebnim svetlečim in reliefnim efektom za okraševanje papirja in drugih materialov pri izdelavi unikatnih scrapbooking izdelkov.
1,06 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5055170166433

Dekorativne nalepke s svetlečim in reliefnim efektom

Nalepke imajo poseben svetleč sijaj in reliefni embossing efekt, kar pomeni, da so določeni deli nalepke rahlo dvignjeni, kar nam zagotavlja čudovit dimenzionalni efekt. Dekorativne nalepke imajo torej dva posebna efekta, vse skupaj pa popestri še njihova živa barvna kombinacija. Lahko se uporabljajo v različne namene, najlepše pa pridejo do izraza pri dekoraciji daril in okrasitvi voščilnic, vabil, čestitk ter drugih scrapbooking izdelkov. Z nalepkami enostavno popestrite vaš izdelek!

Njihova uporaba je vsestranska in enostavna, njihov efekt pa doda vašim ustvarjalnim projektom posebno dimenzijo. Preprosto odlepite nalepko z ozadja in jo prilepite na želeno mesto. Pri zapletenih vzorcih si lahko pomagate s pinceto, da boste nalepko lažje in brez mečkanja prenesli na izdelek. Izbirate lahko med številnimi motivi, od črk, številk, raznih otroških, poročnih in živalskih motivov, do rož, metuljev, dreves in še mnogo več. Nalepke so na voljo tudi v različnih barvah, od enobarvnih belih, črnih, zlatih in srebrnih, do pisanih nalepk živih barv, 3D nalepk, nalepk z bleščicami in drugimi efekti.

 

Dodatne informacije
SKU5055170166433
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account