Apollinariya Koprivnik

Ob znanih in uveljavljenih voditeljih na našem Kreativnem tednu lahko Apollinariya in njene delavnice nedvomno ocenimo kot delavnice presenečenj! Nad njenim delom ne gre skrivati navdušenja, saj že tako visok nivo Kreativnega tedna le še dviguje s svojo inovativnostjo, neverjetno natančnostjo in izjemnim talentom!

Mlada žena in lastnica kužka Čarlija prihaja iz Rusije, živi pa v Sloveniji. Za Slovenijo pravi, da je dežela ljubezni, lepote in čudovite narave.

Po izobrazbi je arhitektka, svoj prosti čas pa posveča ustvarjanju. Uživa v izdelavi nakita, risanju, rezanju, lepljenju, skratka ustvarjanju z različnimi materiali. Pravi, da živi z umetnostjo.

Nakit izdeluje iz najkvalitetnejših perlic, kristalov Swarovski, poldragih kamnov in drugih steklenih, kovinskih in keramičnih elementov. Navdih za nakit črpa iz narave, vsakdanjega življenja, knjig, potovanj in tudi iz filmov.

S svojimi izjemnimi izdelki navdušuje po celem svetu, sodeluje na mednarodnih tekmovanjih, o njej in njene delu pa so pisale številne slovenske in tuje revije.

Njeno delo in ustvarjanje najdete na njenem blogu.

    

 

NEKAJ NJENIH IZDELKOV:

                   

  


 

APOLLINARIYINE DELAVNICE:

Za izbrano kategorijo/iskanje ne najdemo primernih izdelkov.