Natalia Garcia in Daniel Torres

Mož in žena, ki se oba ukvarjata z oblikovanjem polimerne gline. Različna, komplementarna in tudi nasprotna načina dela, pogleda in razumevanja umetnosti in dizajna se lahko združita za obogatitev izkušnje umetniškega ustvarjanja.  

Natalia Garcia de Leaniz dela s polimerno glino od leta 1998. Obožuje vsestranskost in svobodo, ki jo ponuja kadar dela. Večinoma izdeluje nakit, ki ga pogosto kombinira s srebrom.

Trenutno je polno zaposlena umetnica, ki je v zadnjih 10 letih organizirala številne seminarje in vodila razne delavnice v Evropi in ZDA.

Njeno delo lahko opazimo v številnih knjigah in revijah, vključno z "Polymer Clay Global Perspectives: Emerging Ideas and Techniques from 125 International Artists’ avtorice Cynthie Tinapple.

 

 

 

Daniel Torres je radoveden inžinir ki obožuje odkrivanje kreativnosti in izdelavo nakita pri svojem oblikovanju polimernih glin. 

Daniel je počaščen, da ima dnevno možnost se učiti od najpomembnejših oblikovalcev polimerne gline na svetu: Donne Kato, Natalie Garcia de Leaniz in podobnih

Poučeval je že na Clay Carnivalu Donne Kato v Evropi in ZDA, Polymer clay days Helen Cox v Veliki Britaniji, na različnih drugih srečanjih polimerne gline v Evropi in ZDA, ter na Akademiji Ismar Gil za fino umetnost v Madridu.

 

 

 

 

NEKAJ NJUNIH IZDELKOV:

  


   

NJUNE DELAVNICE:

Za izbrano kategorijo/iskanje ne najdemo primernih izdelkov.