Diana Nagorna

Prava modna ikona, Diana je danes nedvomno ena najbolj talentiranih oblikovalk iz naravne volne. Svetovno znana umetnica in vrhunska modna oblikovalka pri svojem delu uporablja naravno volno, svilo in podobne naravne materiale, njene kreacije pa dosegajo cene nekaj tisoč evrov. 

Diana prihaja iz Rusije, trenutno pa živi in ustvarja v Ukrajini. Po končani umetnostni akademiji je svoj čas namenila ustvarjanju iz različnih materialov. Njeno ustvarjanje se je začelo z iskanjem tistega pravega materiala, skozi katerega bi lahko izrazila sebe; to je našla v volni.

V svojem studiu oblikuje in ustvarja najboljše izdelke. Naravna volna je njen najljubši material, iz njega pa izdeluje obleke, čevlje, torbice in številne druge modne dodatke. Vsi njeni izdelki so izdelani ročno. S svojimi kreacijami redno sodeluje na modnih revijah in drugih modnih prireditvah po celem svetu.

Spodaj si lahko ogledate 2 izmed njenih čudovitih izdelkov, več o njej in njenem delu lahko preberete na njeni spletni strani: diananagorna.com 

  

 

         

 


 

DIANINE DELAVNICE:

Za izbrano kategorijo/iskanje ne najdemo primernih izdelkov.