Dorota Kopeć

Moje ime je Dorota Kopeć. Prihajam iz Stalowa Wola, Poljska. Moje delo, kot tudi ustvarjalna navodila lahko najdete na mojem blogu art-dorota.blogspot.com. Sem ambasadorka blagovne znamke Scrapiniec, ki proizvaja izrezane motive iz bele lepenke. V novembru 2015 sem prejela nagrado in naziv najbolj navdušujoče umetnice na Poljskem.

Prvič sem se s scrapbookingu srečala pred 8 leti. Navdihnila so me dela ustvarjalnih deklet iz ZDA in tako sem začela ustvarjati svoje izdelke. pri delu se trudim imeti lasten stil. Odkar pomnim sem potovala v gore za hojo in plezanje. Obožujem naravo, in mislim da to predstavlja največji vpliv na moja dela. V večini svojih del imam najraje vintage stil v kombinaciji s cvetjem in drugimi dekorativnimi elementi. Všeč mi je ta poseben kaos v mojih delih.

V zadnjih delih uporabljam reliefe in meglice. Med izdelavo teh izdelkov, nikoli ne veš, kaj bo posledica take kombinacije. Mislim, da je to najbolj zanimiva stvar. Prepričana sem v vseživljenjsko učenje in preizkušanja novih stvari. V večini primerov se le usedem, vzamem nekaj listov papirja in ideja pride nenadoma.

   


 

NJENE DELAVNICE:

Za izbrano kategorijo/iskanje ne najdemo primernih izdelkov.