Iris Mishly

Grafična oblikovalka, »mix media« umetnica, oblikovalka polimerne gline in aktivna blogerka, Iris Mishly, je Izraelska umetnica, za katero bi lahko rekli, da ima kreativnost v krvi. 

Vsestranskost oblikovanja polimerne gline je Iris navdušila od prvega trenutka dalje, ko se je z njo srečala leta 2004. Samozavest je bila tista, ki jo je spodbudila k odkrivanju sveta polimerne gline, paleta barv in možnosti načinov obdelave pa sta oblikovalko popolnoma očarali. Oblikovanje polimerne gline je zanjo nekaj, kar dela z rokami, končni izdelek pa je odraz notranjosti, srca, čustev in misli, zaradi česar ima vsaka kreacija prav poseben pomen.

Po 15-ih letih dela kot oblikovalka spletnih strani in po šestih letih dela kot ustvarjalka polimerne gline, se je odločili združiti dve poklicni poti ter začela svoja znanja in izkušnje deliti preko spleta. Postala je aktivna blogerka, katere vizija je bila deliti navdušenje do oblikovanja gline in svoje neprecenljive izkušnje z umetniki in hobi ustvarjalci s celega sveta. Kot oblikovalka pa zadnjih osem let razvija številne tehnike in obdelave polimerne gline ter kombinacije gline z drugimi materiali, svoja odkritja, izkušnje in znanja pa nato prenaša na izobraževalnih tečajih ter preko spleta.

Kmalu bomo imeli priložnost umetnico spoznati v živo in biti del delavnice, na kateri nam bo prenesla svoje znanje iz izkušnje. Začutite del kreativnega sveta Izraelske umetnice in dovolite, da na vas prenese svoje neprecenljive izkušnje, saj kot pravi sama »edini način, da rastemo je, da se učimo, učimo in še več učimo«.

Spodaj si lahko ogledate nekaj izmed njenih čudovitih izdelkov, več o njej in njenem delu lahko preberete na njeni spletni strani: polypediaonlineexpress 

   

 


 

IRISINE DELAVNICE:

Za izbrano kategorijo/iskanje ne najdemo primernih izdelkov.