Jolanta Pietrzak

Sem neozdravljiva optimistka, ljubiteljica rastlin in mačk, krajinski arhitekt, po poklicu notranja oblikovalka, po strasti pa amaterska fotografinja. In zadnjih nekaj let, seveda, tudi oblikovalka nakita. :)

Ustvarila sem Alabama Studio - posebno mesto, kjer izdelujem edinstven nakit iz zvite žice, absolutne unikate. Vse, kar lahko vidite, je narejeno s pravim užitkom, veliko strasti, potrpežljivosti in skrbi za vsako podrobnost. Vse za realizacijo kreativnih vizij, fantastičnih idej in zadovoljenja potrebe po ustvarjanju edinstvenih izdelkov.

Izdelava nakita se je v mojem življenju pojavila že med študijem (krajinska arhitektura), ampak le kot hobi. Verjeli ali ne, sem popoln samouk. Ko sem začela pred leti, sem lahko izdelovala le preproste kombinacije z nekaj biseri in žico. Ampak še naprej sem iskala nekaj novega, drugačnega, izvirnega ...

In tako sem ugotovila, koliko možnosti daje žica zavita z drugo žico, tanko kot las. Bilo je res neverjetno in šele nekaj kasneje sem ugotovila, da obstaja še veliko ljudi, ki prav tako ustvarjajo nakit z zvijanjem žice, na več načinov in z različnimi stili. takrat sem ugotovila tudi da je lahko ustvarjanje nakita lahko ne le hobi, temveč tudi polna zaposlitev.

Sčasoma sem se naučila tudi druge tehnike, kot je spajkanje, kar naredi moje delo lažje in ponuja nove možnosti oblikovanja.

Zdaj imam občutek, da imam nekaj posebnega, kar je nastalo iz moje vpletenosti, potrpežljivosti in strasti - in to je tisto, kar želim deliti z vami. :)

   


 

NJENE DELAVNICE:

Za izbrano kategorijo/iskanje ne najdemo primernih izdelkov.