Marina Perić

Prvi majici je s flomastri za tkanino narisala zase in svojega moža za koncerta Billy Idol v Švici. Iste majice nosita še danes, ilustracija pa je nosilec blagovne znamke Štraca T-Shirt.

Ob odhodu v Švico je svoj prosti čas zamenjala za papir in svinčnik in v tem obdobju razvila ljubezen do risanja. Najprej je svoje navdihe izrazila le na bel papir z navadnim svinčnikom, nato pa se je zaljubila v tanke flomasterje. Sedaj obožuje tanke linije. Po nekaj časa je začela eksperimentirati tudi z barvami, sedaj pa ima v svoji knjigi del že več kot 500 risb.

Trenutno dela kot glavni ilustrator za digitalno kreativno agencijo Swiss Digital Art in ima za seboj več kot 10 let izkušenj v online in offline medijih v različnih vlogah od prodaje do trženja in oblikovanja.

Začeli so s projektom Štraca T-Shirt na Hrvaškem, sedaj se pripravljajo globalen projekt www.like-tshirt.com, s katerim želijo ustvariti znamko prepoznavno po kvaliteti, udobnosti in kreativnem dizajnu. Platforma bo namenjena vsem zaljubljencem v majice neobičajnega kroja, ki imajo radi vesele barve in imajo oko za detajle.

 

 

 

 

   


 

NJENE DELAVNICE:

Za izbrano kategorijo/iskanje ne najdemo primernih izdelkov.