Nina Milutinović

Prepoznavni in vsem blizu simbol ljubezni, življenja, veselja, povezave in utripa Nina oživlja na poseben način ..share love, share happiness…

Nina Milutinovic, oblikovalka nakita za blagovno znamko "Pretty dolls", ki je nastala leta 2011 kot ustvarjalni odziv na vedno večji občutek draženja, ko gre za uporabne umetnosti. S poslušanjem zunanjega in notranjega sveta in vodeno z ljubeznijo do vsega, kar jo obdaja; njene spretne roke potrpežljivo in skrbno mešajo kovino s tkanino različnih tekstur v eno enoto.

Melodija srca pod njenimi prsti, postane vizualna umetnost. Z očesom za podrobnosti, različne vzorce in barve prilagaja vsem občutkom, kar kaže na zelo bogato pulzirajočo domišljijo. Ročno-vrezani in kovani kovinski okvirji kažejo ščit okoli srca, medtem ko notranji prostor subtilno diha. Končni rezultat je edinstven kos nakita, kot neke vrste za vsakega osebna in posebna igra čutov.

S tem edinstvenim načinom dela, Nina simbolično, vsem podari srce in napravi poseben odnos z vsakomur, ki je pripravljen sprejeti in nositi. S svetlostjo in barvami vabi nasmehe in širi pozitivne impulze.

 

   


 

NJENE DELAVNICE:

Za izbrano kategorijo/iskanje ne najdemo primernih izdelkov.