Renata Režman

Verjamem, da je sposobnost ustvarjanja proces, ki živi in raste skupaj s tistim, ki ga neguje, vzpodbuja in deli z drugimi. 

Svojo »ustvarjalnost« sem skozi igro, s takrat petletnim sinom, spoznala pred tremi leti. Polimerna glina je material s katerim sem začela svojo pot in se vedno znova rada vračam k njej. Kot vsak ustvarjalec samouk sem tudi sama imela priložnost spremljati svoj potencial skozi čas. Nikoli se nisem ustavila na »točki udobnosti« in si rekla, da je to pač to. Želela sem več. Boljše. Enostavnejše.

Pred enim letom sem svoj konjiček spremenila v posel. Izdelujem figure vseh oblik in velikosti predvsem iz sladkorne mase, ki »končajo« na poročnih ali rojstnodnevnih tortah. Veliko mojih izdelkov nastaja po naročilu z željo, da se ohranijo še dolgo po tem, ko opravijo svoje »poslanstvo« na torti.

Sama verjamem, da imam še kar nekaj manevrskega prostora na svojem ustvarjalnem področju. Tudi pri odkrivanju novih materialov. Letos sem začela ustvarjati tudi z Deco clay in priznam, da je bila to ljubezen na prvi pogled. 

   

 


 

RENATINE DELAVNICE:

Za izbrano kategorijo/iskanje ne najdemo primernih izdelkov.