6. KREATIVNI TEDEN

 

Kreativne delavnice

 

Spoštovani ljubitelji ustvarjanja!


Z velikim veseljem napovedujemo največji ustvarjalni dogodek v Sloveniji, 6. Europarkov Kreativni teden z ARTom.


V tednu od 12. do 17. marca si rezervirajte popoldneve in se nam pridružite na ustvarjalnih delavnicah. Kreativni teden je super priložnost za obnovitev in širjenje vašega ustvarjalnega znanja, ter prijetno in sproščeno druženje s priznanimi ustvarjalci, nami in drugimi udeleženci!


Že 6. leto zapored smo se za vas potrudili poiskati nove trende, priznane ustvarjalce in atraktivne tehnike iz različnih področij ustvarjanja; scrapbooking, nakit, oblikovanje, moda, slikarstvo in še več, ter preseči dosedanje dogodke in ponuditi vrhunsko izkušnjo vsem ustvarjalcem, tako začetnikom kot strokovnjakov iz celotne Slovenije in bližnjih držav.


Manjkate samo še vi, stalni in novi udeleženci naših ustvarjalnih delavnic, da se nam pridružite in dodate svoj košček v mozaik največjega ustvarjalnega dogodka pri nas, ter od nas odnesete svoj košček novega znanja!


Za vse informacije glede delavnic in začetka prijav nas spremljajte na bead.si in naši facebook strani!


Se vidimo!

 

 Prijave na delavnice 6. Kreativnega se še niso začele! Voditelji delavnic na 6. Europarkovem kreativnem tednu z Artom
 

Sylvie Peraud_

Dirk _Schmitt_

Kaja Vezenšek

Ross. Borracci

_Majda Rogelj_

Maru

Ursula Langhammer

Robert Lisac

Maksimiljan Sternad

Charuau Céline

By Mare

Simona Podlesnik

Katarina Rojc

Žiga Bratoš

Agnieszka Cebula

Vanina Nikolova

Niiro

Jane Beljo

Gerti Hofman

Aleksandra Mihelič

Andreja Flis

Teo Ivančič

 

Prijava na delavnice
 

Kratko navodilo:

Meni na levi strani vam je v pomoč pri izbiri termina in voditelja delavnic, katerih se želite udeležiti. Po izboru želenih delavnic zaključite z nakupom; s tem si rezervirate mesto na delavnicah. Za potrditev delavnice je potrebno delavnice poravnati v roku 3 delovnih dni v katerikoli naši poslovalnici, preko predračuna, ali preko Paypal računa (omogoča tudi plačilo s kreditno kartico). V kolikor bi delavnice želeli poravnati s položnico nas prosim pravočasno kontaktirajte na info@bead.si ali 059055450. Morebitna obračunana poštnina ali drugi stroški plačila v programu se stornirajo in je ob naročilu delavnic ni potrebno plačati.

 Prijave na delavnice 6. Kreativnega se še niso začele!


Za izbrano kategorijo/iskanje ne najdemo primernih izdelkov.