Majda Rogelj

Ustvarjalka, ki končno sledi svojim sanjam.

Šivala sem že kot majhen otrok, za kar bom vedno hvaležna moji zlati stari mami, ki je bila izučena šivilja. Oblikovala in šivala sem kolekcije za mojo Barbiko, kasneje seveda tudi zase, a življenje je po osnovni šolo šlo svojo pot.

Zaradi prepričanja večine, da je gimnazija edina dobra izbira za odličnega učenca, sem namesto na oblikovni šoli pristala ravno na gimnaziji. Kasneje sem diplomirala iz novinarstva, nato pa dobrih 15 let delala v marketingu, odnosih z javnostmi, oglaševanju … Ker želja po ustvarjanju ni nikoli usahnila, se je zgodil moj sedanji posel.

Ideja za Ovchiko je nastala čisto naključno, ko sem za svojega dojenčka iskala personalizirano obešanko za na vrata. Na slovenskem trgu nisem našla nič primernega, tako da sem se izdelave imena iz filca lotila sama. Najprej sem naredila za svojega otroka, nato za nečakinje, kasneje za prijatelje, znance …

Danes združujem znanje iz kreativnih oz. oglaševalskih agencij s šivanjem in pod imenom Ovchika uspešno nadaljujem z ročnim šivanjem lastnih dekorativnih kreacij za dojenčke in otroke. Tudi globalno. ;)

Nekaj del si lahko ogledate tudi na spodnjih slikah.

  

         


MAJDINE DELAVNICE:

View as Mreža Seznam

2 Items

per page
Naraščajoče/padajoče
View as Mreža Seznam

2 Items

per page
Naraščajoče/padajoče