Sylvie Peraud

Na kreativni delavnici boste spoznali, kako se z umetnim materialom, kot je polimerna glina Fimo, avtentično imitira vtise in elemente, ki jih srečujemo v naravi.

Sylvie prihaja iz Francije in odkar pomni je umetnost velik del njenega življenja. Kot umetnik samouk obožuje preizkušanje in kombiniranje novih materialov. V letu 2005 se je poglobila v uporabo polimernih glin, ki so kmalu postale njen najljubši material za izražanje in osnovna njene ustvarjalne poti.

Njena dela so znana po naravnem izgledu, inspiracijo zanje pa najde povsod okrog sebe; ob sprehodu po jesenskem gozdu, ob odkrivanju drugih ustvarjalnih medijev ali ob branju knjige. Tehnike imitiranja navdihov "matere narave" so njene najljubše, obožuje pa tudi tehnične izzive in odkrivanje novih načinov izdelave nakita.

Odlična predavateljica in učiteljica Sylvie Peraud ne bo pustila nikogar od svojih tečajnikov ravnodušnega! Garantiramo! Udeležba za vse ljubitelje oblikovanja iz polimerne gline je obvezna!

Več o Sylvie si lahko preberete tudi na njeni strani http://sylvieperaud.com/en, nekaj njenih del pa si lahko ogledate tudi na spodnjih slikah.

  

         

 


 

DELAVNICE SYLVIE PERAUD:

DELAVNICE 6. KREATIVNEGA TEDNA ŠE NISO OBJAVLJENE!

Za izbrano kategorijo/iskanje ne najdemo primernih izdelkov.