Klavdija Kurent

Klavdija Kurent

Z velikim veseljem napovedujemo tri delavnice s svetovno znano mojstrico oblikovanja iz polimerne gline, ki prihaja iz Ljubljane, Klavdijo Kurent.

Koncept njenih delavnic je zasnovan tako, da so primerne za popolne začetnike kot tudi za ustvarjalce z nekaj izkušnjami. Namen delavnic je ob prijetnem vzdušju spoznati nove možnosti, se naučiti drugačnega pristopa in pri ustvarjanju uporabiti znanje iz različnih področij in jih združiti v nov, edinstven unikat.


Delavnice z Klavdijo Kurent

Kladija o sebi pravi: ...včasih sem mehka kot prezrela tepka, drugič trda kot beton..lahko sem ragljasta kokoš, cinična tišina, plitva globina ali pa realno zrcalo. Skratka različna sem...kot je različno moje packanje.

Klavdija Kurent je vsestranska ustvarjalka, ki jo navdušujejo možnosti kombiniranja in nadgrajevanja različnih ustvarjalnih materialov. Najbolj pri srcu ji je izdelava nakita iz polymerne gline.

Njen nakit je bil predstavljen na velikem Frankfurtskem ustvarjalnem sejmu (Creativeworld), skupaj z lepotami svetovno priznanih umetnic, kot sta Donna Kato in Bettina Welker. Na delavnicah doma in v tujini predaja svoje izkušnje in znanje, vrsto let sodeluje z revijo Unikat, v kateri je predstavila že preko 50 navodil za ustvarjanje različnih tehnik.

Svetovno združenje International Polymer Clay Associaton jo je izbralo za voditeljico delavnic na dogodku EuroSynergy conference, ki bo konec aprila na Malti.


Za izbrano kategorijo/iskanje ne najdemo primernih izdelkov.