Sylvie Peraud

Sylvie Peraud

Na kreativni delavnici boste spoznali, kako se z umetnim materialom, kot je polimerna glina Fimo avtentično imitira vtise in elemente, ki jih srečujemo v naravi so delavnice z Sylvie kot nalašč.

Odlična predavateljica in učiteljica Sylvie Peraud ne bo pustila nikogar od svojih tečajnikov ravnodušnega! Garantiramo! Udeležba za vse ljubitelje oblikovanja iz polimerne gline je obvezna!


Delavnice z Sylvie Peraud

Sylvie prihaja iz Mauldre, Francija. Izdelovanje nakita je del njenega življenja že vse od otroštva, ko je začela s perlicami, kasneje izdelovala nakit iz topljene reciklirane plastike, leta 2005 pa začela s polimerno glino.

Inspiracija za njeno delo so vtisi iz narave, odkrivanje umetnosti ter samo branje knjig. Njena strast je odkrivanje tehnik za imitacijo elementov iz narave; predvsem lesa in kamna. Bolj ko se s svojo tehniko približa naravnemu materialu, bolj je zadovoljna. Polimerna glina zanjo predstavlja medij z neskončnimi možnostmi in čeprav je umetnega izvora, je Sylvie s svojo inovativnostjo in dolgoletnemu raziskovanju tehniko dodelala do takšnega nivoja da njeni izdelki predstavljajo vrhunec oblikovanja ne pa zgolj cenen imitat.

Slovi po enostavnih, tehnološko in vizualno popolnih oblikovnih mojstrovinah. Sylvie je samouk, njen slikarski in kiparski talent ji je bil v veliko pomoč pri rasti v vrhunsko, svetovno prepoznano ustvarjalko in od leta 2006 tudi učiteljico. Najbolj aktivna je v doma, v Franciji, pa tudi v Angliji, ZDA in Belgiji, prepričani smo pa da bo od Kreativnega tedna naprej tudi prepoznana v Sloveniji. 2009 je ustanovila Francosko združenje polimerne gline, imenovano Lezart'gil

Veselimo se z vsemi, ki odkrivali skrivnosti čisto drugačnih tehnik!

Za izbrano kategorijo/iskanje ne najdemo primernih izdelkov.