Klavdija Kurent

Svetovno znana mojstrica oblikovanja iz polimerne gline, Klavdija Kurent prihaja iz Ljubljane. Je vsestranska ustvarjalka, ki jo navdušujejo možnosti kombiniranja in nadgrajevanja različnih ustvarjalnih materialov. Najbolj pri srcu ji je izdelava nakita iz polimerne gline. 

Kladija o sebi pravi: ...včasih sem mehka kot prezrela tepka, drugič trda kot beton..lahko sem ragljasta kokoš, cinična tišina, plitva globina ali pa realno zrcalo. Skratka različna sem...kot je različno moje packanje.

Njen nakit je bil predstavljen na velikem Frankfurtskem ustvarjalnem sejmu (Creativeworld), skupaj z lepotami svetovno priznanih umetnic, kot sta Donna Kato in Bettina Welker. Na delavnicah doma in v tujini predaja svoje izkušnje in znanje, vrsto let sodeluje z revijo Unikat, v kateri je predstavila že preko 50 navodil za ustvarjanje različnih tehnik.

Koncept njenih delavnic je zasnovan tako, da so primerne za popolne začetnike kot tudi za ustvarjalce z izkušnjami. Namen delavnic je ob prijetnem vzdušju spoznati nove možnosti, se naučiti drugačnega pristopa in pri ustvarjanju uporabiti znanje iz različnih področij in jih združiti v nov, edinstven unikat.  

 

     

 

 


  

KLAVDIJINE DELAVNICE:

Za izbrano kategorijo/iskanje ne najdemo primernih izdelkov.