Derwnet pasteli - 24 kosov

Komplet pastelnih barv v palčkah, za risanje portretov, ilustracij ter karikatur, in so kot take primerne za profesionalce kot tudi ljubitelje risanja.

26,73 €
Availability: Na zalogi
Only 1 left
SKU
5028252028592

Pasteli v palčkah Derwent

Suhi pasteli v palčkah so idealni za avtentične pastelne risbe, saj so enostavni za nanašanje in delujejo bolj grobo. Ker imajo pravokotno obliko, lahko rišete z njihovimi konicami ali s stranskimi robovi. Prav zaradi svoje oblike so uporabni pri barvanju večjih površin in risanju linij. Kljub temu, da nimajo takšnega prašnatega učinka kot suhi pasteli, pa je končni rezultat enako osupljiva risba. Z brezbarvnim »Derwent Blending White« pastelom lahko čudovito posvetlite barvne tone brez da bi pri tem vplivali na njihovo gostoto. Prav tako se odlično mešajo in senčijo.

Primerni so za ljubitelje kot profesionalce, in sicer za risanje skic, portretov, karikatur, tihožitij, krajin in drugih motivov.

Pasteli v palčkah so na voljo v 36 živih barvnih odtenkih in so naravno vodotopni. Dolžina palčke je 8 mm, širina pa 75 mm. Gre za poltrde pastele, bela barva pa je vključena v kompletih po 12, 24 in 36 pastelov.

Na voljo so v kompletu po 12, 24 ali 36 pastelov.

Dodatne informacije
SKU5028252028592
PakiranjeKomplet
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account